PCB Electronics

Smart Circuit Technology zijn de keywords die centraal staan voor PCB Electronics. Laat u inspireren door wat PCB Electronics u te bieden heeft. In goed onderling overleg met de klant wordt voor elke klantspecifieke elektronische uitdaging een oplossing gezocht en gevonden.

Smart: door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere soort PCB leveren tegen de beste voorwaarden en prijs. Laat u begeleiden en adviseren door onze specialisten.

Circuit: PCB Electronics is de leverancier van alle soorten PCB's binnen West Europa. Wij leveren van prototype tot complexe PCB en van kleine tot grote series. Kijk bij producten voor een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.

Technology: alle soorten PCB's worden uitgebreidt getest voor levering en bekeken door specialisten. Zo waarborgen wij kwaliteit en service. Er is voor PCB Electronics geen uitdaging te groot.

Bij PCB Electronics staat de klant natuurlijk centraal. Door onze goede bereikbaarheid, uitstekende logistieke vaardigheden en grote flexibiliteit kunnen wij elke klantspecifieke uitdaging tot een goed einde brengen.