Bedrijfsprofiel

PCB Electronics is een bedrijf dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen, produceren en verkopen van printpanelen. Verder hebben wij de laatste 10 jaar ervaring opgedaan met het laten assembleren van PCB's. PCB Electronics levert een halfproduct aan vele assembly bedrijven in zowel Nederland als Belgiƫ.

PCB Electronics is gevestigd op het bedrijventerrein Ittervoort. Door de centrale ligging van onze locatie en flexibiliteit van de medewerkers kunnen wij al onze klanten moeiteloos bedienen.

PCB Electronics levert kale printpanelen aan gerenommeerde eindgebruikers in het MKB alsmede grote Multinationals.

Wij bezitten ruime kennis en ervaring op het gebied van het laten produceren van verschillende soorten PCB's zoals, Single en Bi Layer PCB's, Protypes, Multi Layers, Flex- en Flexrigid PCB's voor speciale toepassingen.

De opgebouwde ervaring en kennis op het gebied van zelfstandige inkoop en verkoop van PCB's wordt doorgegeven aan een nieuwe en jonge generatie om zodoende deze vaardigheden niet verloren te laten gaan.

PCB Electronics heeft zich gespecialiseerd in het geven van adviezen en oplossingen aan derden hoe specifieke electronische vraagstukken kunnen worden gerealiseerd.